LAMMA Show 2024 Hoogtepunten met Kevin Fletcher

Op 17 en 18 januari hadden we het voorrecht om ons nieuwste product, Biocord, te presenteren op Lamma. Het evenement werd gekenmerkt door de speciale deelname van Kelvin Fletcher.

Biocord, ontwikkeld in samenwerking met Polymateria, is de EERSTE polypropyleen synthetische vezel ter WERELD die tegelijkertijd recyclebaar en biologisch afbreekbaar is, en onderscheidt zich als een opmerkelijke reactie op de huidige marktvraag.

De introductie van deze koord markeert een keerpunt, waarbij de interesse van Britse boeren wordt vastgelegd en een verschuiving naar meer duurzame landbouwpraktijken wordt aangewakkerd. Dit betekent een stap richting een toekomst waar duurzame landbouw de norm is.

Kelvin Fletcher, een bekende influencer in de branche, was een van de gasten die deelnamen aan deze lancering, waarbij hij waardevolle inzichten deelde die bijdroegen aan het benadrukken van de betekenis van het product in het huidige landschap. Een groot dankwoord voor zijn briljante bijdrage. Zijn enthousiasme was cruciaal om deze innovatie te benadrukken.

Ook gaan grote dank uit naar onze partners bij Polymateria voor hun rol als wetenschappelijke pioniers achter de ontwikkeling van Biocord. Bedankt voor het samen vormgeven van de toekomst van duurzame landbouw.

Om meer te weten te komen, bezoek Cordex - Biocord, of neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

#Cordex #MetCordex #BIOCORD #AangedrevenDoorZelfvernietigendeTechnologie #LammaShow #DuurzameLandbouw #kelvinfletcher #fletcherfarms